Inloggen

Organisatie

Het Wijkkompas is ontstaan vanuit de Ontwikkeltafel Wijken met Nieuwe Energie van Stroomversnelling. Het wordt ontwikkeld in samenwerking met zestien partner-organisaties. Het Wijkkompas opereert momenteel onder de vleugels van Stroomversnelling. Op dit moment onderzoeken we de meest optimale toekomstige organisatievorm en landingsplaats voor het Wijkkompas.

Team
Het Wijkkompas wordt ontwikkeld door een projectteam dat zich met passie inzet om tot de best mogelijke wijkaanpak te komen. 

De teamleden zijn: 
Yael Aartsma - Programmamanager Wijken met Nieuwe Energie bij Stroomversnelling
Klaas Vegter - Strategisch adviseur
Vincent Oberdorf - Projectleider
Dieke Schutjens - Ontwikkelaar inhoud
Jessica Rietveld - Ontwikkelaar trainingen
Niek Stavenga - Stagiair

Postadres 
Nijverheidsweg 16A 
3534 AM Utrecht 
info@wijkkompas.nl 
06 - 81 98 85 65 

 

Privacy statement 
Lees ons privacybeleid hier.  

Partners

Het Wijkkompas is ontwikkeld op initiatief van Stroomversnelling, in samenwerking met veertien partner-organisaties. Zij investeren energie, tijd en geld in de ontwikkeling van het Wijkkompas. De huidige partners zijn: gemeenten Tilburg, Apeldoorn, Zoetermeer en Nijmegen, woningcorporaties Lefier en Stadlander, Bank Nederlandse Gemeenten, Hegeman Bouwgroep, Reimarkt, Vereniging Bouw- en Woningtoezicht, Open Universiteit, TKI Urban Energy, APPM en Squarewise. Ook is er continu overleg met het ministerie van BZK en de VNG.

StroomversnellingHegeman ontwikkelingLefierOpen UniversiteitVereniging BWTGemeente ZoetermeerSquarewiseBank Nederlandse GemeentenGemeente NijmegenGemeente TilburgGemeente ApeldoornReimarktStadlanderAPPMTKI Urban EnergyEnpuls