Inloggen

Organisatie

Het Wijkkompas opereert sinds februari 2024 onder de vleugels van Platform31. Het is ontstaan vanuit de Ontwikkeltafel Wijken met Nieuwe Energie van Stroomversnelling. Het wordt ontwikkeld in samenwerking met zestien partner-organisaties.

Team
Het Wijkkompas wordt ontwikkeld door een gepassioneerd team: 

  • Alissa Kerklingh
  • Emy Vijverberg
  • Wouter Kersten
  • Denise van den Broek
     

Adres 
Waldorpstraat 80
2521 CD Den Haag

info@wijkkompas.nl (Denise van den Broek) 

 

Privacy statement 
Lees ons privacybeleid hier.  

Partners

Het Wijkkompas wordt onderhouden en ontwikkeld door Platform31 in samenwerking met ontwikkelaar Stroomversnelling. Daarnaast denkt een ontwikkeltafel mee met de doorontwikkeling van het Wijkkompas. Deze ontwikkeltafel wordt in 2024 opnieuw vorm gegeven. 

In het verleden bestond deze ontwikkeltafel uit: de gemeenten Tilburg, Apeldoorn, Zoetermeer en Nijmegen, woningcorporaties Lefier en Stadlander, Bank Nederlandse Gemeenten, Hegeman Bouwgroep, Reimarkt, Vereniging Bouw- en Woningtoezicht, Open Universiteit, TKI Urban Energy, APPM en Squarewise. Ook is er continu overleg met het ministerie van BZK en de VNG.

StroomversnellingHegeman ontwikkelingLefierOpen UniversiteitVereniging BWTGemeente ZoetermeerSquarewiseBank Nederlandse GemeentenGemeente NijmegenGemeente TilburgGemeente ApeldoornReimarktStadlanderAPPMTKI Urban EnergyEnpulsPlatform31