Inloggen
Terug

'Aan tafel met de wijkaanpak' tijdens Energy-Up

11 mei 2022

De sessie ‘aan tafel met de wijkaanpak’ tijdens Energy-Up, het congres van Stroomversnelling, was een groot succes! Meer dan 50 aanwezigen schoven aan om praktijkervaringen uit te wisselen. 
'Aan tafel met de wijkaanpak' tijdens Energy-Up
Programmamanager 'Wijken met nieuwe energie' Yael Aartsma trapte de sessie af met een korte presentatie. Haar advies: “neem alle belangen en perspectieven vanaf de start van de wijkaanpak mee. Zo voorkom je gedoe.” 

Daarna was het tijd voor actie! Een bont gezelschap aanwezigen (gemeenten, installateurs, bewonersinitiatieven) verspreidde zich over zes thematafels. Daar kregen de groepen een actueel dilemma voorgeschoteld, bijvoorbeeld. Onder begeleiding van moderatoren werden praktijkervaringen en tips uitgewisseld. Reactie van een deelnemer 'waardevol om met mensen buiten je bubbel uit te wisselen'.

Wil je meer lezen over deze sessie, lees dan deze blog van Stroomversnelling. Wil je meer praktijkervaringen lezen? Kijk dan in specifieke knooppunten of bekijk alle praktijkervaringen op de website van het Wijkkompas.