Inloggen
Overzicht

Account

Hoe log ik in met mijn Wijkkompas-account?

Klik rechts bovenaan het scherm (boven de zoekbalk) op de de button “inloggen". Voer je e-mailadres en wachtwoord van je Wijkkompas-account in, en klik op “inloggen".

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Klik rechts bovenaan het scherm (boven de zoekbalk) op de de button “inloggen". Klik rechts onderin op “wachtwoord vergeten”. Voer je E-mailadres in. Er wordt een reset-link naar je mailbox gestuurd.

Hoe verander ik persoonlijke accountinformatie zoals naam en wachtwoord in mijn Wijkkompas-account?

Als je ingelogd bent met je Wijkkompas-account, zie je rechtsboven (boven de zoekbalk) je naam. Klik hier op. Dan kom je op in het scherm “mijn account". Wijzig je persoonlijke informatie en klik op "wijzigen".

Ik wil een proefaccount aanmaken. Hoe werkt dat?

Hier kan je een proefaccount aanmaken, waarmee je een maand gratis toegang hebt tot de online omgeving van het Wijkkompas. Klik op de link in deze tekst, of ga naar de homepage, klik op de button ‘Proefaccount aanmaken’ en doorloop de stappen.