Inloggen
Overzicht

Data-eigendom en -opslag

Hoelang wordt mijn data opgeslagen?

Zolang het account actief is zal de data opgeslagen blijven. Bij opzegging van het Wijkkompas account, zal de data binnen 3 maanden verwijderd worden.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

De data wordt opgeslagen binnen de EU, verdeeld over 2 datacenters.

Wordt deze data extern gedeeld?

Deze data wordt indien nodig extern gedeeld met partijen binnen de EU (bijv. voor het maken van back-ups, uiteraard wordt de data niet ‘doorverkocht).

Heb ik ten alle tijde toegang tot mijn data?

Zolang de gebruiker een inlog heeft met projectleider rechten, kan deze gebruiker bij alle geüploade bestanden en heeft hij/zij inzicht in alle logboek entries van alle (deel)projecten.

Wat gebeurt er met alle data als Wijkkompas ophoudt te bestaan, of als ik geen deelnemer meer wil zijn?

De data wordt 3 maanden opgeslagen en vervolgens verwijderd.

Verwerkersovereenkomst

Meer artikelen

Account

Geen artikelen in deze categorie gevonden.

Projecten

Geen artikelen in deze categorie gevonden.

Knooppunten

Geen artikelen in deze categorie gevonden.

Data, veiligheid en toegankelijkheid
Beveiliging
Toegankelijkheid
Data-eigendom en -opslag