Inloggen
Terug

Kiezen van de juiste aanbieder

Draagt bij aan spoor:
A B D E
Betrokken partijen:

Doel

Je maakt een keuze voor de marktpartij(en) die de wijkaanpak gaat/ gaan uitvoeren. Deze keuze is gebaseerd op de eerder vastgestelde criteria voor de marktpartij.

Aanpak

Stel een marktuitvraag op, op basis van de eerder vastgestelde criteria voor de marktpartij. Zie de knooppunten Marktuitvraag opstellen (gebouwen) en Marktuitvraag opstellen (openbare ruimte), beiden in fase 4. Kies samen met het projectteam de juiste aanbieder(s) met de juiste voorwaarden. Maak heldere afspraken als basis voor de goede samenwerking met de marktpartij(en). Zie het knooppunt Heldere voorwaarden voor marktpartijen (fase 3).

Tips

  • Wees duidelijk: welke risico's nemen de partijen uit het projectteam op zich, welke risico's dragen de marktpartijen? Hoe lang is de contractduur? Welke diensten bieden de marktpartijen aan? Sluiten zij een individueel contract met bewoners of speelt de gemeente daarbij ook een rol? 
  • Scherp de voorwaarden voor uitvoering samen met de marktpartij(en) aan, in het belang van een soepele en kostenefficiënte uitvoering.

Uit de praktijk

Bij dit knooppunt is nog geen voorbeeld bekend: heb jij een ervaring die je wil delen?
Deel je ervaringen
Uit de praktijk